Een gevoel van veiligheid

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar in België vinden elke dag honderden inbraken plaats. Sinds 2008 blijft het aantal woninginbraken zelfs stijgen, tot meer dan 75.000 in 2013 …
Het huis overhoop en dure materialen weg of vernield. En dan is er nog de emotionele schade die dit met zich meebrengt. Ook de maatschappelijke kost is torenhoog: jaarlijks betalen we met z’n allen meer dan 350 miljoen euro. Dit probleem belangt iedereen aan en het is hoog tijd om iets te ondernemen!
Op donderdag 11 december 2014 wordt daarom een nationale actiedag rond inbraakpreventie georganiseerd onder de naam 1 DAG NIET / 1 JOUR SANS.

Profiteer van de nationale aandacht rond inbraakpreventie!

Door de verhoogde nationale aandacht voor het thema kan u als verdeler van de Présence en Thermosense deuren rekenen op extra belangstelling voor uw boodschap. Anaf Products draagt haar steentje bij en organiseert in de week van 8 tem 12 december verschillende informatiesessies rond inbraakpreventie, gekeurde veiligheidsdeuren en hun daadwerkelijke effecten om inbraken in woningen te vermijden.

Alle technische aspecten van onze producten komen aan bod, alsook extra tips rond de fiscaliteit, waardoor uw klant nog in 2014 kan genieten van een fiscaal voordeel tot 760 EUR.

Een geïnformeerde klant is er twee waard! De deelnemende verdelers zijn de volgende:

BIJ DE DEELNEMENDE DEALER KAN U GENIETEN VAN EEN EXTRA KORTING VOOR ALLE AANKOPEN OP PRESENCE EN THERMOSENSE DEUREN IN DE WEEK VAN 8 TOT 13 DECEMBER 2014 – WEES ER SNEL BIJ!

  • Staf Nuyts nv, Koning Astridlaan 114, 2550 KONTICH logo nuyts
  • Emanuel bvba, Sliksteenvest 3, 3300 TIENEN